Hyr kontorsplats i Sveriges huvudstad

Sverige är ett av världens mest innovativa länder där spännande företag som Spotify, iZettle och Voi grundats. Allt fler väljer att starta företag för att förverkliga smarta idéer och drömmar. Stockholm är en utmärkt plats att jobba ifrån, oavsett om du redan har en etablerad startup eller om du vill starta något helt nytt. Här kan du läsa mer om hur du bäst hyr en kontorsplats som maximerar ditt arbetsklimat.

Hyr flexibla kontorslösningar

Som nyetablerad företagare eller snabbväxande startup behöver du en flexibel kontorslösning. I ett ständigt föränderligt samhälle är det viktigt att kontoret kan anpassas och växa med verksamheten. Undvik därför kontrakt som gör att du binder upp dig under lång tid. När du vill hyra kontor i Stockholm är det viktigt att jämföra priser och erbjudanden för att bli mer medveten om vad du får för pengarna. Workaround erbjuder Office Matchmaking där de hjälper stora såväl som små företag att hitta den kontorslösning som passar dem bäst. De är medvetna om att för många bolag är företagandets förutsättningar ständigt i förändring och därför behövs flexibilitet både på lång och kort sikt.

Workaround gör att du slipper långa och krångliga hyresavtal med fastighetsägare när du hyr kontor. Du slipper även betala dyrt för flexibilitet vilket tidigare varit normen om du inte vill binda upp dig. Idag kan du istället välja bland ett stort anta olika alternativ, exempelvis teckna fullserviceavtal hos en mängd olika co-workingleverantörer eller som inhyrd hos andra företag. Workaround är en transparent jämförelsetjänst som matchar företagens behov med ett utbudet av lokaler. Workaround samarbetar med alla co-workingleverantörer vilket gör att de kan erbjuda de bästa priserna.

Teckna fullserviceavtal

Det finns många olika kontorslösningar vilket gör att du kan hitta en som passar just din situation. Många snabbväxande bolag väljer att teckna ett fullserviceavtal eftersom det är både smidigt och prisvärt. Det gör att du som företagare kan fokusera helt och hållet på din verksamhet istället för att behöva fixa med administration eller annat praktiskt.

Därför är Stockholm den bästa platsen för startups

Sveriges huvudstad är den bästa platsen nya företagare. Nyligen utsågs Stockholm till Europas bästa huvudstad när det kommer till innovation. Den svenska huvudstaden placerar sig före innovationsstäder som Berlin, Helsingfors och Köpenhamn. Att hyra kontor i Stockholm är en investering i företaget eftersom det ger inspiration att vara i innovationens centrum. Dessutom är utbudet av kontorsplatser stort vilket gör det möjligt att hitta en lösning som passar just ditt företag.

flash-blog