Starta företag i Sverige

I Sverige är det relativt enkelt att starta företag jämfört med andra länder. Inte minst är Sverige för sin storlek en av de största mottagarna av utländska investeringar, med starka internationella relationer, en skicklig och välutbildad arbetskraft, låga bolagsskatter och ingen påträngande byråkrati. Att starta och driva företag i Sverige är därför överraskande affärsvänligt!

Företagande i Sverige kännetecknas av följande faktorer:

  • Transparens
  • Innovation
  • Kompetens
  • Senaste tekniken

Innan du kör igång med ditt företag är det en bra idé att överväga ett företagslån. När du behöver stöd och hjälp att växa har du företagslån som Qred.com där du kan låna upp till 2 000 000 kronor. Fördelarna med att ta ett företagslån hos denna långivare är flera, bland annat har den fått 4,7 av 5,0 i betyg på Trustpilot. Ännu en fördel med att låna hos Qred är att du inte får några dolda avgifter, startkostnader och bindningstid. Dessutom erbjuder dig Qred personlig hjälp på vägen. Föga förvånande blev Qred det snabbast växande svenska företaget i Europa 2020.

Fortsätt läsa för att veta mer om varför Sverige är ett bra land att starta företag i!

4 anledningar att starta företag i Sverige

1. Transparens – Det svenska affärslivet är byggt på ett enkelt och transparent system som gynnar nya företag. Såväl näringslivet som hela samhället uppmuntrar företagare att starta och driva företag.

2. Innovation – I Sverige värdesätts innovation och hållbar utveckling högt. Faktum är att många företag som Ericsson, IKEA och Spotify har förvandlat sina branscher i grunden. Vidare visar internationella mätningar och rankingar att Sverige är ledande när det gäller innovation.

3. Kompetens – Få länder har så många multinationella företag i landet som Sverige, vilka alla bidrar till en kompetent och motiverad arbetskraft tillsammans med ledande teknik.

4. Senaste tekniken – Med tanke på Sveriges starka tradition av export och internationaliserade företagsmiljö kommer du inte ha några problem att hitta ny teknik.

flash-blog